Om resor i princip överallt i världen!

Semestern inleds med en Afrikaresa!


skrivet den 08 jun av Robert, klockan:09:29

Så var det måndag igen, gäääsp vad tråkigt! Eller just det ja, JAG HAR SEMESTER!!

Något utsliten är jag efter den underbara fjällvandringen i helgen, men om några dagar bär det iväg igen. Jag inleder nämligen semestern med en resa till Afrika.  Ska åka ner helt själv faktiskt och åka buss genom några olika länder. Bland annat Tanzania och Namibia där jag ska åka ut på safari, så klart. Ska bli häftigt. Det är ju en stor skillnad på att få uppleva djuren i deras naturliga tillstånd istället för att se dom depprimerade och instängda på något zoo. Mest ser jag fram emot att förhoppningsvis få se giraffer som är ett av mina absoluta favoritdjur. Dom är så vackra och harmoniska.

Tror det är dags att börja planera och packa sin ryggsäck! Resnerverna börjar ta fart. Ha en bra dag! 

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt