Om resor i princip överallt i världen!

På fjälläventyr i norra Sverige med jobbet


skrivet den 03 jun av Robert, klockan:13:29
Med en vecka kvar till semestern kan jag säga att min reslust är maximal! Tur då att vi ska ut på en liten tripp tillsammans med jobbet denna vecka. I dagarna fyra ska vi upp i norra Sverige till Gällivare på konferens. Det låter ju skittråkigt tänker ni, och ja, det är det också. Men belöningen kommer de sista dagarna då vi ska ut på riktiga fjälläventyr. Ena dagen blir det en guidad fjällvandring och den andra dagen blir det fiske. Det ska faktiskt bli helt underbart. Jag har sett halva jordklotet, men inte så mycket av mitt egna land. Därför ska det bli mycket trevligt att upptäcka vår natur i norr. Extra kul blir det om jag lyckas fånge en firre! Dock är jag lite orolig för alla mygg. Det lär väl vara ett riktigt helvete fullt av dessa vider till djur där uppe?

 

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt